Sběratelé kalendáříků

Každý snad někdy něco sbíral. Osobně si pamatuji na své začátky s poštovními známkami a obaly od cukrovinek. Kalendáříky mne nějak minuly. Asi jich tenkrát nebylo tolik. My jsme je začali tisknout při založení prodejny jako náhradu vizitek. Každý rok nový motiv, poslední léta je motivů víc. Nikdy jsem neuvažoval o světovosti tohoto počínání.

Každý týden dostáváme žádosti o zaslání kalendáříků sběrateli nejen z Čech, ale i ze zahraničí. Snažíme se vyhovět každému, kdo zašle ofrankovanou obálku. Každé Vánoce nás potěší přání od pana Zdislawa z Polska, kterému rádi vždy nové série zasíláme do jeho sbírky. Potěší mne také, když prohlížím webové stránky sběratelů a na nich vidím naskenované přední strany našich kalendáříků. A někteří sběratelé si pro kalendáříky chodí přímo k nám na prodejnu.

Až budete chtít proniknout do světa, zkuste to pomocí kalendáříků. My sami jsme se sběrateli a jejich zájmem původně vůbec nepočítali. O to větší máme radost z toho, kde všude se naše kalendáříky objevují.

Sběratelství zdar !

 

 

Vydáno v rubrice Všechno možné

Označeno štítky , ,

Sdílejte:

Komentáře jsou uzavřeny